Palvelut

 

Reseptilääkkeet

Meiltä voit noutaa sinulle määrätyt reseptilääkkeet esittämällä potilasohjeen tai Kela-kortin. Tarjoamme lääkeneuvontaa lääkehoitosi tueksi ja pyydettäessä lähetämme vanhentuneet reseptit uusittaviksi.

Muistathan ottaa Kela-kortin mukaan apteekkikäynnillesi.

 

Itsehoitovalmisteet

Apteekistamme löydät laajan valikoiman itsehoitolääkkeitä sekä muita terveyttä ja hyvinvointia edistäviä valmisteita. Jos tarvitsemaasi tuotetta ei löydy hyllystämme, voimme tilata sen sinulle tukkusaatavuuden salliessa.

Kysythän tarvittaessa apua farmaseuttiselta henkilökunnaltamme, autamme mielellämme.

 

Annosjakelu

Lääkkeiden koneellinen annosjakelu on palvelu, jossa apteekki toimittaa säännöllisesti käytettävät tabletit ja kapselit pakattuina kerta-annospusseihin kahdeksi viikoksi kerrallaan. Annosjakelupussien mukana toimitamme asiakkaalle ajan tasalla olevan lääkityskortin.

Lääkkeiden koneellinen annosjakelu parantaa lääketurvallisuutta, edistää lääkehoidon onnistumista ja säästää lääkekuluissa.  Annosjakelupalvelu sopii henkilöille, joilla on esim. runsaasti lääkkeitä jatkuvassa käytössä tai ongelmia lääkkeiden päivittäisessä annostelussa.

Kysy lisää apteekista!

 

Lääkejätteet

Otamme vastaan käyttämättä jääneet sekä vanhentuneet lääkkeet ja toimitamme ne eteenpäin poltettaviksi.

Ohjeet lääkejätteen lajittelemiseksi:

Poista ulkopakkaus sekä reseptilääkkeen ohjelippu ja laita lääkkeet läpinäkyvään pussiin.

Palauta nestemäiset lääkkeet alkuperäisessä pakkauksessaan erillisessä pussissa.

Palauta muista lääkejätteistä erillään jodia sisältävät lääkkeet alkuperäispakkauksissaan, elohopeakuumemittarit, sekä ruiskut ja neulat pakattuna läpäisemättömään muovipulloon tai muuhun tiiviiseen astiaan.